Monokey VS Monolock

Diferenta intre placile si gentile Monolock si Monokey.

Pacile Monolock sunt compatibile cu gentile Monolock, placile Monokey cu gentile Monokey.

Monolock-
Gentile Monolock au volume cuprinse intre 27-47 litri, o casca poate fi depozitata si intr-o geanta de 27 litri. Volumul de 47 litri, adica cea mai mare geanta Monolock este la limita a doua casti, adica in functie de model si marimea castii pot incapea doua casti. Toate gentile monolock se pot fixa doar ca topcase. Daca gentile Monolock au un volum mai mic si atunci suporta si o greutate mai mica, producatorul recomanda 3 Kg dar garantat poate suporta o greutate dubla fata de acest nivel.
Daca geanta are joc pe placa suport si prezinta vibratii deranjante in timpul mersului, va rog sa verificati daca toti bumbii de cauciuc ai placii sunt prezenti si nu prezinta urme de uzura


Monokey-
Gentile Monokey sunt compatibile cu placi Monokey si pot fi utilizate atat ca topcase dar si ca laterale pe sisteme Monokey.
Sistemele pentru genti laterale Monokey Givi nu au nevoie de o placa pentru fixare, geanta se fixeaza direct pe sistemul dedicat pentru modelul respectiv de motocicleta.
O varianta interesanta este montarea setului de laterale TRK33 si topcase TRK52, iar atunci cand nu folositi gentile laterale, puteti utiliza o geanta laterala ca si topcase.
Gentile Monokey au volume de 33, 40, 46- 56 litri.
Greutatea suportata este de 10 Kg.

Daca geanta are joc pe placa suport si prezinta vibratii deranjante in timpul mersului, va rog sa verificati daca toti bumbii de cauciuc ai placii sunt prezenti si nu prezinta urme de uzura.  
 
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!